Tuesday, December 27, 2016

Parti PRIBUMI Semakin Kecoh Apabila Skandal Muhyiddin - Nika Gee Jadi Bahan Cover Line Skandal SEKS Anina

Apa nak jadi...?  Apa nak jadi...?? Sampai sekarang tak selesai lagi.... APA NAK JADI ??

Beginilah nasib parti cap ayam lambang bunga raya yang ditubuhkan dengan nawaitu hendak menghancurkan keamanan negara... semakin kuat mereka membuat kerja kerja jahat, semakin huru hara mereka mendepani pelbagai masalah demi masalah, kerumitan demi kerumitan, kepayahan demi kepayahan !

Sehari dua ini semakin kuat tersebar kisah Ketua Srikandi Parti PRIBUMI cap ayam lambang bunga raya kena pecat ! Anina Saadudin baru tahu langit itu tinggi apabila menerima hukuman dari parti pilihannya akibat dari tersebar meluasnya kisah skandal SEKS yang membabitkan dirinya sendiri. [baca di SINI, dan di SINI]

Namun begitu, Setiausaha Agung parti cap ayam lambang bunga raya itu, Datuk Shahrudin Md Salleh telah  menafikan jawatan Ketua Srikandi itu milik Anina, katanya belum ditubuhkan sayap Srikandi maka tidak timbul soal Anina dipecat dari jawatan tersebut.

Berang dengan tindakan dan hukuman yang dikenakan, Anina menerusi Khairuddin Hassan telah mengungkit isu skandal SEKS Presiden parti cap ayam lambang bunga raya, Tan Sri Muhyiddin yang dikatakan ada hubungan sulit dengan Dato Nika Gee sehingga berlaku proses penceraian dengan suaminya Dato Stanley Clement Augustine....
 
Desakan oleh Khairuddin anda boleh baca di SINI

Anda anda semua fikirkanlah sendiri.... apakah ini parti pilihan rakyat ? Sejak ditubuhkan sehingga ke hari ini juak juak penganut parti cap ayam lambang bunga raya ini hanya masih ditakuk lama, tak mampu selsai masalah dalaman parti.

Bagaimana mungkin parti ini mampu menjadi peneraju utama untuk mentadbir sebuah kerajaan ? Sedang mereka bersungguh sungguh saban hari siang dan malam menyerang dengan pelbagai fitnah dan adu dumba terhadap Datuk Sri Najib dan kerajaan BN, tetapi sebaliknya dikalangan mereka sesama sendiri pun terpalit dengan bermacam macam masalah !

Hukum Karma itulah istilah tepat buat juak juak parti cap ayam lambang bunga raya ini... ketika mereka kununnya cuba membuka dan mendedahkan aib Najib, rupa rupanya dikalangan mereka sendiri terlondeh terbogel pelbagai kisah yang lebih memalukan....

Kisah skandal seks punca Anina dipecat kini terpaksa membabitkan pula kisah skandal Muhyidin dengan Nika Gee sebagai 'barter-trade'.

No comments: